Lej selskabslokalerne og stå for en del selv.

leje af festlokaler til bryllup og fester

Benyt vores smukke lokaler, nyd vores gode mad, benyt dig af vores ekspertise og tjenere og stå for resten selv. Uden for vores højsæson*, har I mulighed for at stå for en del af festen selv og dermed spare penge. I får tilknyttet en koordinator i 4 timer, som hjælper med detaljer omkring festen.

Lokaleleje inkl. rengøring og koordinator

Mezzaninen (kan rumme op til 27 personer) 4.000 kr.
’Den grønne sal’ (kan rumme op til 80 personer) + separat kaffestue og barområde 9.000 kr.
Logesalen (kan rumme 150 personer) med mezzanin og ’den grønne sal’ 11.000 kr.

Mad

Menu med 3 forretter, hovedret og dessertudvalg 440 kr. pr. pers.
3 retter 400 kr. pr. pers.
Natmad 65 kr. pr. pers.
3 canapéer 45 kr. pr pers.
Hjemmelavede salte snacks til baren 20 kr. pr. pers.
Petit fours 20 kr. pr. pers.

Stofduge, -servietter og forstykker til tjenerne er inkluderet i prisen.


Tjenere
Når I lejer vores selskabslokaler, skal I benytte vores serveringspersonale. Det er vores garanti for at bestik og glas er vasket ordentligt og ligger på deres plads. Desuden forløber festen bedre med et professionelt personale der kender huset. I skal regne med 1 tjener til 20 gæster og man runder op, så der fx er 3 tjenere til 50 gæster. Vi sender evt. en tjener hjem når der er ryddet efter kaffen. Forvent at tjenerne skal komme ind 3,5 time inden festen starter, hvis de skal dække op og en time før festen, hvis I selv står for opdækningen. Tjenerne bruger en time på oprydning efter gæsterne er gået hjem. En tjener koster 230 kr. i timen inkl. moms.

Hjælp til udregning
Lokale inkl. rengøring Mezzaninen (kan rumme op til 40 personer) 4.000 kr.
“Den grønne sal” (kan rumme op til 80 personer) + separat kaffestue og barområde 9.000 kr.
Logesalen (kan rumme 150 personer) med mezzanin og “den grønne sal” 11.000 kr.
Antal Personer
Tjenertimer Regn med 1 tjener til 20 gæster. Se mere 220 kr. pr. time
Mad og linned Menu med 3 forretter, hovedret og dessertudvalg 440 kr. pr. pers.
3 retter 400 kr. pr. pers.
Natmad 65 kr. pr. pers.
3 canapéer 45 kr. pr. pers.
Hjemmelavede salte snacks til baren 20 kr. pr. pers.
Petit fours 20 kr. pr. pers.
I alt




I skal selv medbringe:
- Blomster og evt. anden pynt
- Lys
- Velkomstdrink
- Vine (forvent at der bliver drukket lidt over en flaske pr. person)
- Kaffe
- Avec’er

Vi kan sagtens anbefale nogle gode vine der passer til maden eller hooke jer op med dygtige vinimportører, som I kan arrangere en smagning med.

*Højsæsonen er lørdage maj-1. weekend i juni, lørdage sidste weekend i juli-sidste weekend i september samt fredage sidste weekend i november-sidste weekend inden jul.

Genveje til menuer, priser m.m. i festlokalerne:

Selskabslokalerne
Fredagsrestaurant
Ernæringsskole
Om
Menu maj-oktober.Stedsans' fredagsrestaurant
Ernærings- og kogeskoleGæstebog
Menu november-aprilMenneskerne bag
Klassisk dansk julebuffetInstagram, Pinterest, blog og Facebook
VinoBilleder
PriserOvervejelser
Stå for en del selvLeverandører med stedsans
Klik på det emne du ønsker at vide mere om.